مرکز فناوری اطلاعات


 

مدیریت مرکز فناوری اطلاعات:

 

مدیریت مرکز فناوری اطلاعات پردیس دانشکده های فنی در سال 1375 به منظور برنامه ریزی، سازماندهی، هماهنگی، کنترل و پشتیبانی از امور انفورماتیک در سطح پردیس فنی تاسیس گردید. سیاستگذاری برنامه های کلان انفورماتیکی واحد های تابعه دانشگاه توسط مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه به صورت متمرکز صورت می پذیرد.  

 

این مدیریت مسئولیت حفظ و توسعه زیرساخت های شبکه در مجموعه ساختمان های دانشکده ها و مراکز وابسته را عهده دارد. همراهی و همکاری های در خصوص اجرا و پشتیبانی از سیاست های ابلاغی از طرف مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران را در 9 دانشکده و مراکز و موسسات تابعه در پردیس دانشکده های فنی از وظایف اصلی است . می توان گفت  مرکز فناوری اطلاعات پردیس دانشکده های فنی رابط بین مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه و مراکز کامپیوتر کلیه دانشکده های پردیس فنی در اجرا، توسعه و پشتیبانی کلیه امور انفورماتیکی است.

 

وظایف اصلی مدیریت مرکز فناوری اطلاعات:

 


- توسعه، نگهداری و ارتقاء شبکه

- نگهداری و پشتیبانی از سخت افزار و نرم افزار

- طراحی و پیاده سازی پروژه های نرم افزاری خاص و مورد نیاز پردیس

- ارائه سرویس های مورد نیاز کاربران شبکه

- طراحی، توسعه و پشتیبانی امور فنی وب سایت پردیس دانشکده های فنی

- همکاری لازم با مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران در توسعه و به روز رسانی وب سایت های سایر دانشکده های پردیس

- پشتیبانی از مراکز کامپیوتر پردیس 

- برنامه ریزی آموزشی برای پرسنل مرکز فناوری اطلاعات و کارشناسان مراکز کامپیوتر

 

واحدهای تابعه مدیریت مرکز فناوری اطلاعات:

 

مراکز کامپیوتر:

 

هر یک از دانشکده‌‌ها و گروه‌های آموزشی در سطح پردیس دانشکده‌‌های فنی، دارای مراکز کامپیوتر مستقل در سطح کارشناسی و  مراکز کامپیوتر مجزا برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکتری هستند که توسط سرپرست مراکز کامپیوتر دانشکده‌‌ها اداره می‌شوند. این مراکز در دو بخش پژوهشی و آموزشی فعالیت دارند. بخش پژوهشی مختص اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و بخش آموزشی مختص دانشجویان کارشناسی دانشکده یا گروه مربوطه است.

تمام مراکزکامپیوتر، دفاتر اداری، کلاسها، آزمایشگاهها، کارگاه ها و اتاق های شخصی اساتید در پردیس توسط شبکه اینترانت با تمام فضاها و ساختمان های دانشگاه تهران مرتبط هستند.

 

پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری مراکز کامپیوتری دانشکده‌‌ها و گروه‌ها، آموزش کاربران و خدمات اطلاع رسانی، بصورت متمرکز توسط کارشناسان مراکز کامپیوتر دانشکده ها انجام می‌گیرد.

 

در حال حاضر دسترسی به اینترنت با سرعت بالا تنها از طریق یکی از سامانه‌هایUTI ، Gate و یا Hotspot  میسر می‌باشد. برای استفاده از این سامانه لازم است که کلیه کاربران اعم از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشگاه نام کاربری و کلمه عبور رایانامه دانشگاه را داشته باشند.

 

لازم به توضیح است که امکان عضویت تنها برای اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشگاه میسر می‌باشد و افرادی که خارج از این سه گروه می‌باشند و نیاز به استفاده از اینترنت در داخل دانشگاه دارند لازم است به کارشناس  IT  واحد مربوطه مراجعه نمایند.